Телефон за въпроси
 
 
За нас

Reprodukcii.com е интернет магазин за картини, репродуцирани върху платна, постери и фотографии. Създаден да отговори на повишеното търсене на българския пазар, reprodukcii.com разполага с най - голямата колекция от съвременно и класическо изкуство от близо 5000 изображения.

В реално време всеки може да избере рамка, паспарту и цвят на стена. Стилен и достъпен подарък, декорация на дом, офис, ресторант или хотел е възможно и в интернет. Вече е лесно..., е девиза на екипа на reprodukcii.com, а и удобно! В рамките на 7 дена всеки може да получи желаната от него картина без да излиза от дома си и дори без да става от компютъра. Висококачествени изображения, професионален екип и запазени авторски права гарантират удовлетвореността на всеки клиент.

Интернет страницата reprodukcii.com е собственост на “Алкал” ООД, гр. Севлиево. Фирмата е създадена през 2006 г. и оперира на пазара на репродукции, фотографии и други от самото си начало. “Алкал” ООД обзавежда над 130 обекта, между които хотели, ресторанти, барове, казина, офиси и частни домове с над 15 000 репродукции и фотографии, достъпни вече и в интернет.

Фирмата разполага с професионален художествен екип и не случайно голяма част от клиентите ни се доверяват при определяне на подходящи рамки и паспарту за избраните изображения. Продукта, които предлагаме е готов за употреба, а това което клиента трябва на направи е единствено да определи мястото, подходящо за всяка картина. “Алкал” ООД потдържа прекрасни бизнес отношения с партньори от Швейцария, Италия и Испания, както и с множество български фирми, организации и частни лица.

Надяваме се, че тук ще откриете картините, които ще внесат нужния уют във Вашия дом, хотел, ресторант или офис и ще бъдат подходящ личен или бизнес подарък!

Приветстваме Ви сърдечно с добре дошли на интернет страницата reprodukcii.com!